press to zoom

press to zoom
1/1
Waar het om gaat...

“Door de bomen het bos te blijven zien".

Na velen jaren ervaring als zelfstandig architect zit ik nu aan de andere kant van de tafel, namelijk naast de opdrachtgever. Ik heb regelmatig ervaren dat de opdrachtgever vaak behoefte heeft aan een onafhankelijke 'sparringpartner', kortom een 'Bouw-Coach' die tussen de opdrachtgever en de architect staat. Een vertrouwenspersoon die naar alle partijen (dus ook partners) luistert en meedenkt en de balans bewaart tussen dromen en realiteit en wensen en uitvoering. Als ook een gediplomeerd Coach&Counselor wil ik mijn beide skils combineren en zo'n persoon voor opdrachtgevers zijn.

Uit mijn ervaring in de bouw weet ik dat er een chemie moet zijn tussen de opdrachtgever(s) en mij. De basis is begrip en respect voor het object en de gebruikers, om op een plezierige manier een huis of kantoor te bouwen, te verbouwen en/of in te richten, binnen de beschikbare middelen.

Mijn visie:

De atmosfeer in huis of kantoor bepaalt een groot deel van ons geluk en geluk bepaalt in grote mate weer de balans tussen onze rust en productiviteit  

 

Als we een nieuwe leef- of werkomgeving gaan creëren of een bestaande gaan veranderen, dan doen we dat omdat we de behoefte hebben aan een plek waar we ons meer thuis willen voelen en/of ons beter inspireert om te werken, zoals bijvoorbeeld een schilder in zijn of haar atelier.

De sferen die we om ons heen creëren zijn bepalend voor ieders welzijn en productiviteit, blijkt uit onderzoek. De verhoudingen tussen functie, vorm, licht en kleur spelen daarbij een grote rol.

Stijl en smaak is een eigen keuze. Een keuze die wordt bepaald door de wensen van de mensen die er in moeten wonen of werken. 

Uiteraard is een kennismakingsgesprek daarom belangrijk en geheel vrijblijvend. Daarna hanteer ik een uurtarief van Euro 90,00 ex. BTW en reiskosten.

Functie                                            Vorm
Functie
1/1

 Functie

 Vorm

 Kleur

 Licht

Meer informatie?

Bericht ontvangen!