1/4
Waar het om gaat...

“De sfeer waarin wij wonen en werken bepaalt of we er ons prettig voelen en of we er graag komen. Thuis is dat logisch want een gezellig huis bepaalt een deel van ons geluk. Als we werken, en we de omgeving kunnen beïnvloeden dan doen we dat omdat we er graag willen komen, zoals een schilder graag in zijn of haar atelier komt. De sfeer rond een werkplek is bepalend voor de productiviteit, blijkt uit onderzoek. In beide situaties speelt binnenhuisarchitectuur een grote rol.

 

Binnenhuisarchitectuur en inrichting is een emotie, omdat het een beleving is. Stijl en smaak, hoe een leef- of werkruimte er van binnen uit moet zien, is een eigen keuze. Een keuze die wordt bepaald door de wensen van de mensen die er in moeten wonen of werken. Hierin ligt de basis om een leef- of werkomgeving te creëren die bij je past. Respect voor die gevoelens en wensen, is het beginpunt van een gesprek dat je met mij kunt hebben over een verbouwing of een inrichting. Ik ben er om de gewenste leef- of werkomgeving sturing the geven. De balans aanbrengt in de beschikbare ruimten. Het hoofd biedt aan bestaande beperkingen en mogelijkheden benut om tot een optimale en praktische indeling en inrichting te komen. Terwijl ik oog houd voor het karakter van het huis, appartement of kantoor. Originaliteit die een verrassende, doch een praktische spanning geeft.

 

Zo ziet mijn filosofie er ongeveer uit wat betreft binnenhuisarchitectuur en inrichting. In een constante dialoog streven naar een huis of kantoor met een uitstraling. Je kunt doorklikken naar vroeg en recent werk van mij, want alleen dan kan je beoordelen wat ik zou kunnen betekenen om een leef- of werkklimaat te realiseren waarin je je goed en gelukkig kunt voelen”.

 

Uit de jarenlange ervaring weet ik dat er een chemie moet zijn tussen de opdrachtgever en mij. De basis is begrip, om op een plezierige manier een huis of kantoor te verbouwen of in te richten, binnen de beschikbare middelen. Uiteraard is een kennismakingsgesprek geheel vrijblijvend. En als we samen aan de slag gaan, dan kan ik op uurtarief werken van Euro 80,00 exclusief BTW. Of we kunnen een door mij onderbouwde vergoeding op project-basis overeenkomen. Vooraf bespreken we of ik turn-key zal werken of dat er een duidelijke scheiding is tussen wat ik wel en niet doe en organiseer. De jarenlange ervaring heeft mij in contact gebracht met vele toeleveranciers, zowel bouwtechnisch als inrichting, die u allen ter beschikking staan.

Bekijk de foto’s van werk dat ik heb uitgevoerd, waaruit blijkt dat ik binnen verschillende stijlen kan werken. 

 

SFEER

wonen geluk OMGEVING THUIS keuze inrichting RESPECTwerkplek

PRODUCTIVITEIT

emotie BELEVING architectuur STIJL

practische indeling

KARAKTER

originaliteit​ KANTOOR

 filosofieopdrachtgever

beschikbare middelenkennismaking

TURN-KEY

bouwtechnisch LANGE

ervaring 

STIJLEN

 

 
Dit is mijn werk
Kan ik iets voor u betekenen ?

Bericht ontvangen!