1/4
Waar het om gaat...

“De sfeer waarin wij wonen en werken bepaalt of we er ons prettig voelen en of we er graag komen".

Thuis is dat logisch want een gezellig huis bepaalt een deel van ons geluk. Als we werken, en we de omgeving kunnen beïnvloeden dan doen we dat omdat we er graag willen komen, zoals een schilder graag in zijn of haar atelier komt. De sfeer rond een werkplek is bepalend voor de productiviteit, blijkt uit onderzoek. In beide situaties spelen verhoudingen, licht en kleur een grote rol.

Stijl en smaak is een eigen keuze. Een keuze die wordt bepaald door de wensen van de mensen die er in moeten wonen of werken. 

*********

Na velen jaren ervaring als zelfstandig architect heb ik gemerkt dat de opdrachtgever vaak behoefte heeft aan een onafhankelijke 'sparringpartner', kortom een 'bouwcoach' die tussen de opdrachtgever en de architect staat. Een vertrouwenspersoon die naar alle partijen (dus ook partners) luistert en meedenkt en de balans bewaart tussen dromen en realiteit en wensen en uitvoering. Zo'n persoon wil ik voor opdrachtgevers verder zijn.

*********

Uit mijn ervaring in de bouw weet ik dat er een chemie moet zijn tussen de opdrachtgever(s) en mij. De basis is begrip en respect voor het object en de gebruikers, om op een plezierige manier een huis of kantoor te verbouwen of in te richten, binnen de beschikbare middelen.

*********

Uiteraard is een kennismakingsgesprek daarom belangrijk en geheel vrijblijvend. Daarna hanteer ik een uurtarief van Euro 90,00 ex. BTW en reiskosten. De jarenlange ervaring heeft mij in contact gebracht met vele toeleveranciers, zowel bouwtechnisch als inrichting, die u allen ter beschikking staan.

Bekijk de foto’s van werk dat ik heb uitgevoerd, waaruit blijkt dat ik binnen verschillende stijlen kan werken. 

 

 
Dit is mijn werk
Kan ik iets voor u betekenen ?

Bericht ontvangen!