press to zoom
Bezinning
Bezinning

press to zoom

press to zoom
1/2
Welkom

Ieders leven is uniek, maatwerk bestaande uit vele verschillende fases waarin je geconfronteerd wordt met situaties waarin de dingen niet altijd lopen zoals je graag zou willen. Je hebt het gevoel dat je in een kringetje loopt en telkens tegen 'iets' aanloopt en niet vooruit komt, je mist en verlangt naar (meer) balans in je leven.

Zo kan een neerwaartse spiraal ontstaan waarvan je na verloop van tijd niet meer weet hoe je hieruit komt. Gevoelens van onmacht en stress zijn de eerste triggers en een Burnout kan op de loer liggen. Probeer het zover niet te laten komen.,

Met mijn ruime ervaring, eerst als architect en daarna als life-coach/counselor in het bijzonder voor

(ex)kankerpatiënten, kan ik je helpen en ondersteunen deze triggers te onderzoeken. Ik werk graag met de methode Positieve Gezondheid, maar ook door middel van Imaginatie kan ik je begeleiden blokkades te ontdekken die in jouw onderbewustzijn een rol spelen in je leven en gedachten. Met deze verkregen inzichten ontstaat er ruimte om (nieuwe) keuzes maken en stappen te zetten om tot verdere groei en ontwikkeling te komen. Of te wel weer regie te krijgen over je eigen leven. 

 

Deze situaties horen bij de groei van kinderen, jong-volwassenen en oud-volwassenen, zowel psychisch als fysiek in privé- als werksfeer. 

Het is het beste om een eerste gesprek onder vier ogen de houden, daarna kunnen gesprekken ook via Zoom plaatsvinden indien gewenst.

Dit is mijn visie: 
Veerkracht
Positieve Gezondheid
Burnout
Imaginatie
1/1

 Burnout

Positieve Gezondheid

Kanker en veerkracht

 Imaginatie

Voor meer informatie
Mijn bezoekadres

Bericht ontvangen!