Regelmaat
Regelmaat

Bezinning
Bezinning

Harmonie
Harmonie

Regelmaat
Regelmaat

1/4
Welkom

Ieders leven is uniek, maatwerk bestaande uit vele verschillende fases waarin je geconfronteerd wordt met situaties waarin de dingen niet altijd lopen zoals je zou willen. Je hebt het gevoel dat je in een kringetje loopt en telkens tegen 'iets' aanloopt en niet vooruit komt, je mist de balans in je leven.

Zo kan een neerwaartse spiraal ontstaan waarvan je na verloop van tijd niet meer weet hoe je hieruit raakt. Gevoelens van onmacht en stress zijn de eerste triggers en een Burnout kan op de loer liggen.

Met mijn ruime ervaring, eerst als architect en daarna als life-coach/counselor met name voor

(ex) kankerpatiënten, kan je helpen en ondersteunen deze triggers te onderzoeken en aan de hand van o.a. de methode Positieve Gezondheid, maar ook door middel van Imaginatie. Een begeleiding die je verder helpt inzicht te krijgen in die blokkades om vandaar uit weer keuzes te kunnen maken en stappen te zetten om tot verdere groei en ontwikkeling te komen. Of te wel weer regie te krijgen over je eigen leven. 

 

Deze situaties horen bij de groei van kinderen, jong-volwassenen en oud-volwassenen, zowel psychisch als fysiek in privé- als werksfeer. 

Het is het beste om een eerste gesprek onder vier ogen de houden, daarna kunnen gesprekken ook via Zoom plaatsvinden indien gewenst.

Dit is mijn visie
Veerracht
Positieve Gezondheid
Burnout
Imaginatie
1/1
Kan ik iets voor u betekenen?
Mijn bezoekadres

Bericht ontvangen!